Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναμένεται να αποχωρήσει από τους Λέικερς. Αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και είναι από τους παίκτες που απασχολούν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα για τον Έλληνα διεθνή σέντερ, η ιστοσελίδα «mundodeportivo.com», αναφέρει πως θα είναι ελεύθερος από το LA. Για να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του. Στο προσκήνιο […]

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναμένεται να αποχωρήσει από τους Λέικερς. Αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και είναι από τους παίκτες που απασχολούν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα για τον Έλληνα διεθνή σέντερ, η ιστοσελίδα «mundodeportivo.com», αναφέρει πως θα είναι ελεύθερος από το LA. Για να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του. Στο προσκήνιο την επιστροφή του στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης μάλιστα είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των δύο ομάδων. Ξεκινάει λοιπόν μία μάχη από “δέλεαρ” για να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει σε μία από τις δύο πλευρές.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ