Οι δύο τενίστες στο παρελθόν είχαν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές με τον 18χρονο Ισπανό να κερδίζει και στις δύο αναμετρήσεις. (σκληρή επιφάνεια)

Μετά το Monte Carlo Masters, το οποίο και κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στα προημιτελικά του Barcelona Open, με αντίπαλο τον κακό του δαίμονα Αλκαράθ.. Ο 23άχρονος τενίστας, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη πριν λίγες ώρες  αντιμετώπισε τον Ντιμιτρόφ, και με συνοπτικές διαδικασίες τον κέρδισε με 2-0. (6-1, 6-4)

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τσιτσιπάς, αλλά κουβαλούσε και την κούραση, αφού δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί. Oυσιαστικά μέσα σε 24 ώρες έδωσε το τρίτο του ματς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ είναι σίγουρα δύο από τους κορυφαίους της νέας γενιάς στον χώρο του τένις.

Οι δύο τενίστες στο παρελθόν είχαν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές με τον 18χρονο Ισπανό να κερδίζει και στις δύο αναμετρήσεις. (σκληρή επιφάνεια)

Ο Ισπανός κέρδισε το πρώτο σετ μετά από ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο αγώνα. Ο Αλκαράθ εκμεταλλεύτηκε το break που έκανε στο ένατο game. (6-4)

Το φοβερό διαγώνιο forehand του Τσιτσιπά κόντρα στον Αλκαράθ




Εντυπωσιακός και τολμηρός στο φινάλε του σετ ο Αλκαράθ, με πολλή ένταση προσπάθησε να πάρει τον τελευταίο πόντο ο Τσιτσιπάς χτυπώντας με υπερβολική δύναμη το μπαλάκι




Στο δεύτερο σετ ο Αλκαράθ ξέφυγε αλλά ο Στέφανος έβγαλε αντίδραση, και έκανε την ανατροπή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακάμπτει και επιστρέφει στο ματς




Απίστευτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κατάφερε και γύρισε το σετ από 4-1 και έστειλε το ματς στο τρίτο σετ.

Ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή ο Τσιτσιπάς | Εκπληκτικός στο φιλέ




Όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ.

Αφηνιασμένος μπήκε στο τρίτο σετ ο Ισπανός και πήρε μεγάλο προβάδισμα. (0-3). Παρά το σοκ της απώλειας του δεύτερο σετ με τη μεγάλη ανατροπή του Στέφανου, μπήκε δυνατά στο τρίτο.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι από τις προειδοποιήσεις που είχαν γίνει στον Στέφανο για τις καθυστερήσεις στα toilet break και στα σερβίς, έχασε δύο πόντους και ο Αλκαράθ κέρδισε εύκολα το το 4ο game. Διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για την απώλεια των δύο πόντων.

Ο Τσιτσιπάς προφανώς καταπονημένος από πολύ κούραση και την υπερπροσπάθεια στο 2ο σετ, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον Αλκαράθ και έχασε εύκολα το τρίτο σετ.




Αν και προσπάθησε να κάνει το 4-2 τελικά ο Ισπανός αντέδρασε και πήρε τελικά τον αγώνα και πέρασε στα ημιτελικά.

Τελικά είναι ο κακός του δαίμονας αφού παραμένει χωρίς νίκη απέναντι στον Ισπανό ο Τσιτσιπάς με τρεις συνεχόμενες ήττες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ