Τσιτσιπάς: «Ένιωσα πολύ άνετα σήμερα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Ένιωσα πολύ άνετα σήμερα» (vid)
Δεν σκέφτεται το πολύ καλό head to head που έχει κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Είναι ένας νέος αγώνας», είπε για τον τελικό με τον 24χρονο Αυστραλό, κόντρα στον οποίο έχει εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες. «Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πολλά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα οπότε είναι σε καλή φόρμα, όπως και εγώ. Θα προσπαθήσω να παλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εκεί έξω. Αύριο θα είναι μια μεγάλη μάχη για μένα».

Μίλησε και για το ματς με τον Μπόρνα Τσόριτς. «Είχα καλή αυτοκυριαρχία. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Έκανα τον εαυτό μου να νιώσει πολύ άνετα σήμερα, είμαι χαρούμενος με αυτό, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαι χαρούμενος με το πως κύλησαν τα πράγματα».

Τσιτσιπάς: «Ένιωσα πολύ άνετα σήμερα» (vid)

Όσο για τις δύσκολες συνθήκες στο Λος Κάμπος; «Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιεί ο κόσμος, αλλά τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως είναι συνήθως στο court. Έχει πολλή ζέστη και υγρασία. Το ότι παίζουμε βράδυ όμως δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα και κάνει το τένις πιο ζωντανό. Είναι σημαντικό να έχουμε βραδινά ματς στο τένις και πιστεύω πως οι περισσότεροι παίκτες θα συμφωνούσαν πως το καλύτερο τένις παίζεται κάτω από το τεχνητό φως».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ