Τα πρόσφατα παιχνίδια της εθνικής στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το Davis Cup άνοιξαν την όρεξη στην ελληνική ομοσπονδία τένις!

Τα πρόσφατα παιχνίδια της εθνικής στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το Davis Cup άνοιξαν την όρεξη στην ελληνική ομοσπονδία τένις!

Η Ελλάδα προχωράει στη διοργάνωση, αγωνιζόμενη τον Σεπτέμβριο στην πρώτη κατηγορία με αντίπαλο την Σλοβακία. Η χώρα μας θα κληθεί να αναλάβει ξανά τη διοργάνωση των αγώνων και έτσι η ΕΦΟΑ ετοιμάζει κάτι μεγαλοπρεπές!

Πρόθεση λοιπόν των ανθρώπων της Ομοσπονδίας είναι οι αγώνες το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου να γίνουν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) και Γενικός Γραμματέας της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς στο gazzetta.gr:

“Θα προτείνω στο ΔΣ να πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε συνεννόηση με την ΕΟΕ και εναλλακτικά, εφόσον υπάρξουν δυσκολίες για το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αφού οι υποχρεώσεις της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αρχίζουν την 8η.10.2023 και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της ΚΑΕ. Εφόσον νικήσουμε περνάμε στα προκριματικά της τελικής φάσης και θα υπάρξει ακόμη μια συνάντηση τον Φεβρουάριο του 2024 με μια από τις ομάδες που θα έχει ηττηθεί στη τελική φάση του 2023. Εάν και αυτή η συνάντηση είναι νικηφόρα για την εθνική μας, τότε θα παίξουμε στη τελική φάση του 2024 με τη συμμετοχή 16 χωρών. Στόχος εφικτός!”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ