Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Ο 37χρονος Γάλλος, Νο.55 στον κόσμο, επικράτησε με 7-6(8), 2-6, 7-5 σε 2 ώρες και 17 λεπτά και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Boss Open (ATP 250), όπου θα συναντήσει τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Επηρεασμένος από την αλλαγή επιφάνειας και χωρίς έμπνευση, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν στο χορτάρι, χάνοντας και την ευκαιρία να βάλει βαθμούς στην τσέπη για να «χτυπήσει» το Top 4.

Μετά την απώλεια του πρώτου σετ στο τάι μπρέικ, φάνηκε να… βάζει τα πράγματα στη θέση τους στο δεύτερο σετ, όμως στο τρίτο ο Γκασκέ σέρβιρε πολύ καλά, δεν έδωσε… δικαιώματα στον Στεφ και άρπαξε τη νίκη, εκμεταλλευόμενος το νευρικό γκέιμ του αντιπάλου του στο φινάλε. Χρειάστηκε, πάντως, πέντε ματς πόιντ!

Ο Τσιτσιπάς είχε αρκετά προβλήματα στις επιστροφές του και το backhand του ήταν και πάλι αρκετά ασταθές, όμως ακόμα και έτσι θα μπορούσε να καθαρίσει τη νίκη. Στο τελευταίο service game του, όμως, δεν βρήκε πρώτα σερβίς και υπέπεσε σε λάθη, με αποτέλεσμα να κλείσει τελικά τον αγώνα ο Γάλλος, παρά την «ηρωική» του προσπάθεια να στείλει το ματς σε τάι μπρέικ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ