Δηκτικά σχόλια έχει προκαλέσει η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά. Οτι θα κάνει το εμβόλιο μόνο εάν γίνει υποχρεωτικό για να μπορέσει να αγωνίζεται στα κορτ. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον Αύγουστο του 2020, τον είχε επιλέξει ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς». Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δεν έχασαν […]

Δηκτικά σχόλια έχει προκαλέσει η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά. Οτι θα κάνει το εμβόλιο μόνο εάν γίνει υποχρεωτικό για να μπορέσει να αγωνίζεται στα κορτ. Και αυτό γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον Αύγουστο του 2020, τον είχε επιλέξει ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς».

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δεν έχασαν χρόνο να σχολιάσουν με φαρμακερό χιούμορ τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά. Την επικοινωνιακή επιλογή της κυβέρνησης αλλά και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί των ανεμβολίαστων πολιτών.

Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο Στέφανος δεν ειναι (πλέον) και το πιο αγαπημένο παιδί για την ελληνική κοινωνία. Καθώς, λίγο οι δηλώσεις του για τις πυρκαγιές, λίγο ο εμβολιασμός, δεν έφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ