Τι μύριζε έτσι τελικά βρε παιδιά;

Συνέχεια στο US OPEN στις ΗΠΑ και στις εμφανίσεις που κάνει ο Νικ Κύργιος! Προχθές ο Ελληνοαυστραλός επικράτησε  του Θανάση Κοκκινάκη με 3-0 σετ και προχωρώντας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Νικ είχε να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο 2ο παιχνίδι και το δυσκολότερο ήταν η μυρωδιά μαριχουάνας για την οποία διαμαρτυρήθηκε στον Χάουμε Καμπιστόλ.

Mίλησε γι’ αυτό και στη συνέντευξη τύπου:

«Ο κόσμος δεν ξέρει ότι είμαι βαριά ασθματικός, όταν τρέχω από άκρη σε άκρη, όταν δυσκολεύομαι να αναπνεύσω, αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να αναπνέω ανάμεσα στους πόντους. Στο US Open η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική από οπουδήποτε αλλού. Στο Wimbledon είναι όλα όπως πρέπει, στο Australian Open το περιμένεις ως Αυστραλός. Εδώ, όμως, έχει τόση φασαρία.

Δε ακούς τίποτα, τις μισές φορές δεν μπορούσα να ακούσω την ομάδα μου από τη φασαρία. Ακούγονταν σειρήνες, τρένα, κόσμος.

Για κάποιον που δυσκολεύεται σε όλη την καριέρα του να συγκεντρωθεί, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να βγεις από συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλοί περισπασμοί. Και παρενοχλήσεις από τον κόσμο, ο κόσμος λέει πράγματα. Πρέπει να προσέχω τι λέω αυτές τις μέρες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ