Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open αλλά ένας τραυματισμός θέτουν εν αμφιβόλω την ετοιμότητά του για τη συνέχεια του grand slam.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open αλλά ένας τραυματισμός θέτουν εν αμφιβόλω την ετοιμότητά του για τη συνέχεια του grand slam.

Μπορεί στην αρχή να καθησύχασε αλλά το πρόβλημα στο πόδι που έχει από το ξεκίνημα του τουρνουά, παρουσιάζει επιδείνωση… Ο Νόλε φάνηκε να χωλαίνει σε πολλά σημεία του αγώνα κόντρα στον νεαρό Κουακό και όλοι περίμεναν να μάθουν την πραγματική κατάσταση διά στόματος Σέρβου.

Ο Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου γι αυτό που τον ταλαιπωρεί και ουσιαστικά εξέπεμψε σήμα κινδύνου για τη συνέχεια…

«Για να είμαι ειλικρινής δεν πάει καθόλου καλά. Το παρακολουθώ μέρα με τη μέρα. Ένιωσα καλύτερα στο προηγούμενο ματς από ό,τι σήμερα. Μόνο αυτό μπορώ να πω τώρα. Εξαρτάται από τον Θεό να με βοηθήσει και τους φυσιοθεραπευτές. Πάμε μέρα με τη μέρα και ελπίζω να είμαι έτοιμος για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στο ματς με τον Κουακό, λόγω τον τραυματισμών, αλλά και του… μεθυσμένου θεατή, είπε: «Έγιναν όλα σήμερα. Θα ήθελα να έχει τελειώσει στα τρία σετ, αλλά μπράβο στον Κουακό που έπαιξε καλό τένις. Υπήρχαν κάποιες ενδιαφέρουσες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, αλλά είναι grand slam, βραδινά παιχνίδια, μπορεί να είναι έντονα για τους παίκτες. Πρέπει να το δεχτούμε και να πάρουμε ό,τι περισσότερο γίνεται».

Για το πόσο δύσκολο είναι να πάρει winners στη φετινή διοργάνωση, σχολίασε: «Οι μπάλες είναι πιο αργές, από ό,τι όταν έπαιξα τελευταία φορά, νομίζω κάποιοι παίκτες παραπονιούνται. Εγώ δεν παραπονιέμαι, αλλά το σχολιάζω. Οι συνθήκες δεν βοηθούν για να προσπαθήσεις για winners, ιδιαίτερα απέναντι σε έναν τόσο καλό αθλητή όπως είναι ο Ένζο, που αμύνεται καταπληκτικά. Αντιμετώπιζα ό,τι αντιμετώπιζα, βοήθησε η καλή αρχή στο τέτρτο σετ».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ