Μια μεγάλη δήλωση έκανε την Τετάρτη ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia και διευθυντής του Australian Open!

Μια μεγάλη δήλωση έκανε την Τετάρτη ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia και διευθυντής του Australian Open!

Ο Craig Tiley αποκάλυψε ότι ο Djokovic είχε θλάση οπισθίων μηριαίων, μια θλάση μάλιστα 3 εκατοστών, όταν αποφάσισε να παίξει στο Australian Open.

“Πολλές από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Novak, είναι η δυσφήμιση που αντιμετωπίζει”, είπε ο Tiley, στις δηλώσεις που έκανε για το SEN Sportsday.

“Στο τέλος της ημέρας όμως, δε νομίζω πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αθλητικότητα αυτού του παίκτη. Αυτός ο τύπος που είδα, είχε θλάση τριών εκατοστών στους οπισθίους μηριαίους!”

Ο Tiley ρωτήθηκε στη συνέχεια αν είδε τις εξετάσεις του Djokovic: “Φυσικά. Και οι γιατροί θα σας πουν την αλήθεια. Υπήρξαν πολλές εικασίες για το αν ήταν αληθινός τραυματισμός ή όχι. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάποιος μπορεί να το καταφέρει αυτό όταν έχει να κάνει με έναν τέτοιο τραυματισμό.”

Ο Tiley πρόσθεσε πως είναι αξιέπαινος και ο τρόπος που αντιμετώπισε το ζήτημα ο Djokovic, που δεν θέλησε να κάνει μεγάλο ζήτημα τον τραυματισμό του όσο παιζόταν το τουρνουά και αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που αμφισβητήθηκε από μερίδα του κοινού: “Είναι αξιοσημείωτο αυτό που έκανε, το αντιμετώπισε με μεγάλο επαγγελματισμό.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ