Τι έγραψε για την υποδοχή που δέχθηκε μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής.

Συγγενείς και φίλοι υποδέχθηκαν την Άννα Κορακάκη κατά την επιστροφή της από την Αίγυπτο, εκεί όπου έλαβε χώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής.

Η 26άχρονη πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και, παράλληλα, εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ωστόσο, η υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν ήταν εκείνη που περίμενε, γεγονός που σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγραψε στο Instagram: «Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, από όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Οι “λίγοι και καλοί” που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι.

Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), εάν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα.

Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και “ληστρικών κινήτρων” δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο “φταίει”, που δεν προβάλλονται “τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους”.

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι “σνομπ”.

Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σκοποβολή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ