Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) και από την άλλη ο Σάσα Ζβέρεφ είναι στο Νο3 τους κόσμου και βρέθηκαν για 12η φορά αντιμέτωποι σε αγώνα της ATP.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Γιανίκ Σίνερ και πέρασε στην ημιτελική φάση του Rome Masters, όπου αντιμετώπισε τον Σάσα Ζβέρεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) και από την άλλη ο Σάσα Ζβέρεφ είναι στο Νο3 τους κόσμου και βρέθηκαν για 12η φορά αντιμέτωποι σε αγώνα της ATP. Ο Έλληνας μετρούσε επτά νίκες, ενώ ο Γερμανός τέσσερις.




Πήρε το πρώτο σετ ο Ζβέρεφ 6-4 και ο Τσιτσιπάς πλέον πήγαινε για την ανατροπή. Κάτι που δεν γίνεται εύκολα στα μεταξύ τους αφού στους προηγούμενους 11 αγώνες τους, είχε γίνει μόλις μία φορά η ανατροπή και αυτή από τον Τσιτσιπά το 2018! 

Στο δεύτερο σετ μπήκε αρκετά δυνατά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Break για τον Στέφανο στο δεύτερο σετ με double fault του Ζβέρεφ.




Το περίφημο game του Τσιτσιπά που του έδωσε προβάδισμα με 3-0

Το καλύτερό του game έπαιξε ο Τσιτσιπάς που δέιχνει πολύ ανεβασμένος.




Έφερε στα ίσα τον αγώνα ο Έλληνας τενίστας με 6-3, επί του Γερμανού που λίγο πριν το τέλος του σετ αντιμετώπισε ένα π΄ροβλημα με τον αστράγαλο του, αλλά τελικά συνέχισε κανονικά τον αγώνα. Πάει για την ανατροπή και τον μεγάλο τελικό ο Τσιτσιπάς.

Υπέροχο dropshot του Τσιτσιπά για το 2-2 στα game




Τελικά παίζοντας το ίδιο καλά και στο 3ο σετ και κρατώντας το σερβίς του, έκανε την μεγάλη ανατροπή. Η 2η σε 12 αγώνες μεταξύ τους. Έφυγε για τον μεγάλο τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ