Αυτή ήταν η πέμπτη αναμέτρηση ανάμεσα τους με τον 23χρονο Έλληνα να έχει 3/4 νίκες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Κάρεν Χατσάνοφ με 2-1. Για να περάσει στην ημιτελική φάση του Rome Masters, έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιανίκ Σίνερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) και από την άλλη ο Γιανίκ Σίνερ είναι στο Νο13 τους κόσμου και στον προηγούμενο γύρο κέρδισε τον Φιλίπ Κραϊνόβιτς με 2-0 σετ. Αυτή ήταν η πέμπτη αναμέτρηση ανάμεσα τους με τον 23χρονο Έλληνα να έχει 3/4 νίκες. Ο νικητής θα έπρεπε στα ημιτελικά να αντιμετωπίσει τον Σάσα Ζβέρεφ,  που είχε κερδίσει τον Κριστιάν Γκάριν

Παίζοντας εκπληκτικό τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς  δεν άφησε περιθώρια στον Γιανίκ Σίνερ και πήρε το μεταξύ τους ντέρμπι με 2-0 σετ (7-6, 6-2). Οι δύο τενίστες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και ο Σίνερ έπαιξε καλά μεν, αλλά όχι τόσο για να πάρει την πρόκριση από τον Στέφανο.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

“Είμαι ευχαριστημένος με το πώς εξελίχτηκαν τα πράγματα, ήταν μια καλή μέρα για μένα. Μπόρεσα να ανεβάσω ταχύτητα στο δεύτερο σετ, αλλά το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα ήταν το τάι μπρέικ του πρώτου σετ. Κυνήγησα τα χτυπήματά μου όταν έπρεπε. Δεν σκέφτηκα πολύ, ούτε δίστασα και αυτό απέδωσε” δήλωσε αρχικά.

Για τον ημιτελικό με τον Σάσα Ζβέρεφ: “Έχουμε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και είναι ένας από τους πιο δύσκολους παίκτες του tour. Τον σέβομαι πολύ. Έχει πετύχει πολλά μέχρι τώρα και θαυμάζω τα επιτεύγματά του”.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ