Το Australian Open είχε από καιρό πριν δύο μεγάλα φαβορί. Μιλαμε για τους Τσιτσιπάς, Τζόκοβιτς και τώρα που ο Σέβος για το γνωστό πρόβλημα είναι εκτός, ο Στέφανος είναι το μεγάλο φαβορί. Στα χαρτιά τουλάχιστον, και στις στοιχηματικές. Αντίστροφα μετρούν οι κορυφαίοι τενίστες, με τους περισσότερους να προετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο τουρνουά του νέου […]

Το Australian Open είχε από καιρό πριν δύο μεγάλα φαβορί. Μιλαμε για τους Τσιτσιπάς, Τζόκοβιτς και τώρα που ο Σέβος για το γνωστό πρόβλημα είναι εκτός, ο Στέφανος είναι το μεγάλο φαβορί. Στα χαρτιά τουλάχιστον, και στις στοιχηματικές.

Αντίστροφα μετρούν οι κορυφαίοι τενίστες, με τους περισσότερους να προετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο τουρνουά του νέου έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Australian Open θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές που είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελλος, ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ήδη στο κλαμπ των εμβολιασμένων

«Για τους Έλληνες πρωταθλητές, τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη, βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς έχουν εμβολιαστεί κανονικά. Αναμένονται σήμερα στην Αυστραλία. Έχει εμβολιαστεί ο Τσιτσιπάς με Johnson & Johnson, το επιβεβαίωσα από οικογενειακή του πηγή. Δεν υπάρχει θέμα. Μαθαίνω ότι πάει καλά και η αποθεραπεία του χεριού του και τα στοιχήματα – από τη στιγμή που δε θα συμμετάσχει ο Τζόκοβιτς- ανεβαίνουν πολύ υπέρ του» 

Σε… θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας έσπευσε να αντιδράσει στις δηλώσεις του πατέρα του πως ο γιος του «κρατείται».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ