Το πανάκριβο ρολόι που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ ο Ραφαέλ Ναδάλ.

O Ραφαέλ Ναδάλ είναι ο «βασιλιάς» του Roland Garros, αλλά και από τους καλύτερους τενίστες, Νο5 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ισπανός την Κυριακή (30/1) θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του φετινού Australian Open, που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

Είναι γνωστό πως οι αθλητές του τένις εισπράττουν αρκετά χρήματα μετά από νίκες και πόσο μάλλον μετά από τίτλους. Αν συνυπολογίσει κανείς τα κατορθώματα του Ναδάλ τα τελευταία χρόνια αλλά και τις διαφημίσεις και όλα τα συναφή, θα καταλήξει σε μια μεγάλη περιουσία.

Οι επιλογές του στα αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν συνεπώς να είναι κάτι λιγότερο από πανάκριβες και εντυπωσιακές. Χαρακτηριστικό είναι και το ελβετικής κατασκευής Richard Mille ρολόι που επιλέγει να φοράει και συγκεκριμένα το μοντέλο RM 27-04.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ρολογιού είναι μάλλον και το αγαπημένο του, καθώς το φόραγε σε κάθε αγώνα του Roland Garros. 

Η αξία του ανέρχεται στα 1.05 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για ένα προσωποποιημένο μοντέλο που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον Ισπανό τενίστα για την συμπλήρωση των 10 χρόνων συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και του ιδίου. Μάλιστα πάνω είναι χαραγμένο το όνομά του.

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως το συγκεκριμένο  ρολόι έχει γίνει πλέον “δεύτερο δέρμα” πάνω του! Καταλαβαίνετε πως η αξία του είναι τεράστια. Όσο κοστίζει το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να είναι τα συμβόλαια 10 παικτών μιας μεσαίας δυναμικότητας ομάδας της Basket League.

Ναδάλ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ