O Ραφαέλ Ναδάλ τρελαίνει κόσμο και στο τένις αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ χθες(30/1) πρόσθεσε ένα ακόμη τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Ο Ισπανός τενίστας μετά από μια επική ανατροπή και έναν αγώνα διάρκειας 5 ώρες και 30 λεπτά επικράτησε 3-2 του Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Έτσι, κατέκτησε τον τίτλο του Australian Open και έγραψε ακόμη μια φορά ιστορία. Έφθασε τα 21 Grand Slam στην καριέρα του! Κάπως έτσι, βρίσκεται μόνος πρώτος στη σχετική λίστα αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ωστόσο, ο Ναδάλ πέρα από εξαιρετικός τενίστας είναι πολύ καλός σε ένα ακόμα άθλημα. Ο Ισπανός έχει δηλώσει πως είναι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης και πολλές φορές έχει βρεθεί στο γήπεδο της «Βασίλισσας» για να παρακολουθήσει αγώνες.

Αρχικά ο 35χρονος τενίστας προοριζόταν για ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, στην ηλικία των 11 ετών πήρε την απόφαση να ασχοληθεί αποκλειστικά με το τένις και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η επιλογή τον δικαίωσε απόλυτα.

Πάντως το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον Ισπανό να κάνει απίστευτα κόλπα με το μπαλάκι, αφήνει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να διαπρέψει και στο ποδόσφαιρο. Κόλπα, που δε ζήλευε μέχρι και ο «μάγος» Ροναλντίνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ