O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Rοland Garros, και τον αποκλεισμό στο τουρνουά της Στουτγάρδης,  βγήκε εκτός Top 5 για πρώτη φορά μετά την 1η Μαρτίου του 2021.

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Rοland Garros, και τον αποκλεισμό στο τουρνουά της Στουτγάρδης,  βγήκε εκτός Top 5 για πρώτη φορά μετά την 1η Μαρτίου του 2021. Στην 6η θέση πλέον. Καθώς ηττήθηκε από τον Νικ Κύργιο και γνώρισε αποκλεισμό. 

Ο Ελληνοαυστραλός όμως τενίστας, ο οποίος δείχνει πως ακόμη έχει την ικανότητα όχι όμως την θέληση για να διαπρέψει, χρύσωσε το χάπι για τον Στέφανο. Αναφέροντας πως είναι βέβαιος για πολλά Grand Slams για τον Έλληνα τενίστα, όχι όμως και για τον ίδιο.

Εξάλλου τι τον νοιάζει… Αυτός για την πλάκα του παίζει.

«Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα έχει μεγάλα αποτελέσματα και θα κερδίσει πολλά γκραν σλαμς στο μέλλον», είπε ο Κύργιος, ο οποίος επικράτησε του Τσιτσιπά με 2-1 σετ για τον 2ο γύρο του τουρνουά του Χάλε.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο για τον εαυτό μου, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίζω σ’ αυτό το επίπεδο στα τουρνουά που συμμετέχω. Είναι μια απόδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύω όταν δεν αγωνίζομαι. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω, θέλω να πετύχω κι άλλες μεγάλες νίκες στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου», πρόσθεσε ο Ελληνοαυστραλός.

Για τον επόμενο αγώνα του, με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, o Κύργιος τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτόν τον αγώνα. Είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις επιφάνειες. Θα βγω στο court και θα δω τι μπορώ να κάνω, θα προσπαθήσω να βγάλω καλές επιστροφές και θέλω να μπορώ να βασιστώ στο σερβίς μου».

Τέλος, ο Κύργιος είπε δυο λόγια και για το κοινό: «Το κοινό είναι φανταστικό στο Χάλε. Πάντα παίζω για τον κόσμο. Όπου πηγαίνω, αισθάνομαι πως ο κόσμος θέλει να με δει και θέλει να τους δώσω ένα σόου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ