Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά-Άλεξ Πόπιριν καθώς έπειτα από πόνους στο αγκώνα ο Έλληνας τενίστας εγκατέλειψε τον αγώνα. Ο Στέφανος έπαιζε για την φάση των <<32>> στο Παρίσι εναντίον του Αυστραλό Άλεξ Πόπιριν. Με το σκορ να είναι 4-2 υπέρ του Αυστραλού, ο Στεφ διέκοψε το παιχνίδι και κάλεσε τον φυσικοθεραπευτή του.Ο Στέφανος πήρε […]

Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά-Άλεξ Πόπιριν καθώς έπειτα από πόνους στο αγκώνα ο Έλληνας τενίστας εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ο Στέφανος έπαιζε για την φάση των <<32>> στο Παρίσι εναντίον του Αυστραλό Άλεξ Πόπιριν.

Με το σκορ να είναι 4-2 υπέρ του Αυστραλού, ο Στεφ διέκοψε το παιχνίδι και κάλεσε τον φυσικοθεραπευτή του.Ο Στέφανος πήρε την απόφαση να εγκαταλήψει πριν καν εξεταστεί.

Με το ATP Finals να ξεκινάει στισ 14/11 ο Στέφανος γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκα.

Με την εγκατάλειψη του στο Μπάρσι ο Στεφ κινείται πλέον σε ρυθμούς TPA Finals που έχουν ιδιαίτερη αξία στο κόσμου του τέννις, όχι μόνο για το όνομα τους αλλά και γιατί βρίσκονται στο τέλος της σεζόν.
Θέλουμε να δούμε τον Στέφανο να κάνει και πάλι καλές εμφανίσεις και να ξεπεράσει όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά το ματς: “Δεν έχω αποσυρθεί ποτέ στη ζωή μου και ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω σήμερα. Προσπαθώ να προφυλαχθώ για το επόμενο τουρνουά, αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα.

Είχα ένα θέμα με το χέρι για κάμποσο διάστημα, κάτι που έγινε μεγαλύτερο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προτιμώ να μην κοινοποιήσω λεπτομέρειες σχετικά με το μέρος του χεριού μου από το οποίο χτύπησα, το κρατάω προσωπικό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ