Ο Άντονι μοιάζει πλέον να έχει ηρεμήσει αρκετά. Με όλα αυτά επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε ο Άντονι

Ο ταλαντούχος άσσος όλο αυτό το διάστημα περνά από συνεχείς καταθέσεις. Με τα στοιχεία ως τώρα να μην τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Έτσι καθώς ο Άντονι μοιάζει πλέον να έχει ηρεμήσει αρκετά. Με όλα αυτά επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα. Οσον αφορά τη ποδοσφαιρική του ζωή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Έκανε γνωστό πως ο παίκτης της επέστρεψε στις προπονήσεις. Και προσεχώς θα είναι σε θέση να δώσει κανονικά το παρών στα παιχνίδια της ομάδας του. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ερικ Τεν Χαγκ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει. Και πάλι ένα από τα βασικά του γρανάζια στη γραμμή κρούσης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενεργοποίηση του Άντονι

«Από τότε που έγιναν οι καταγγελίες για πρώτη φορά τον Ιούνιο, ο Άντονι συνεργάστηκε με την αστυνομία στις έρευνές της, τόσο στη Βραζιλία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συνεχίζει να το κάνει.

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε ο Άντονι

Ο σύλλογος αποφάσισε ότι θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο Κάρινγκτον και θα είναι διαθέσιμος για επιλογή στους επόμενους αγώνες, με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται. Ο παίχτης θα βρίσκεται υπό έλεγχο. Εν αναμονή περαιτέρω εξελίξεων στην υπόθεση. Καταδικάζουμε πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη να προστατευθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη συγκεκριμένης υπόθεσης. Και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί στους επιζώντες κακοποίησης».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ