Η Πορτογαλία εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κατάρ.

Η Πορτογαλία εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κατάρ.

Δέκα ομάδες από την Ευρώπη, οι Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία και Ολλανδία, είχαν ήδη σφραγίσει το «εισιτήριο» το εμιράτο της Μέσης Ανατολής.

Στην ΑΕΚ η αγωνία συνεχίζεται. Καθώς στην Ενωση περίμεναν καρτερικά έναν αποκλεισμό της ομάδας του Σάντος για την τελική συμφωνία. Ενώ αντίθετα οι Πορτογάλοι πηγαίνουν θριαμβευτικά στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Ο Φερνάντο Σάντος μάλιστα δήλωσε ανυπόμονος για διάκριση, δείχνοντας πως δεν σκεφτεται τίποτε άλλο αυτή την στιγμή:

«Από τότε που άρχισα να εργάζομαι ως ομοσπονδιακός προπονητής, πήγα σε όλες τις τελικές φάσεις. Σε τρία Ευρωπαϊκά και τώρα σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα. Πρώτα με την Ελλάδα και τώρα με την Πορτογαλία. Τώρα κυνηγάω το όνειρο. Το δικό μου και όλων των Πορτογάλων. Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε, αλλά τώρα πάμε στο Κατάρ για το όνειρο. Μετά το Euro και το Nations League, ονειρεύομαι και το Μουντιάλ. Αν δείχνουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, είμαστε πιο κοντά», τόνισε ο 67χρονος προπονητής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ