«Τεσσάρα» χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

H Πορτογαλία τέθηκε αντιμέτωπη με τη Νιγηρία σε φιλικό που έλαβε χώρα στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» και δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στη νίκη με 4-0.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και προφυλάχθηκε από τον προπονητή του, δεν φάνηκε για τους Ίβηρες.

Ο Μπρούνο Φερνάντες με δύο γκολ, στο 9’ και στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, «καθάρισε» από νωρίς το ματς.

Ο Γκονσάλο Ράμος στο 82’ και ο Ζοάο Μάριο στο 84’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος, στο τελευταίο φιλικό τους πριν ριχθούν στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Οι «σούπερ αετοί» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρουν δίχτυα στο 81’ με τον Ντενίς, ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ρουί Πατρίσιο.

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Νταλότ, Ρούμπεν Ντίας (46′ Ραφαέλ Γκερέιρο), Αντόνιο Σίλβα, Νούνο Μέντες (46′ Βιτίνια), Γουίλίαμ, Μπρούνο Φερνάντες (46′ Πέπε), Οτάβιο (76′ Ρικάρντο Χόρτα), Μπερνάρντο Σίλβα (46′ Ζοάο Μάριο), Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα (67′ Γκονσάλο Ράμος).

Νιγηρία: Ουζόχο, Ακπογκούμα, Τροστ-Εγκόνγκ, Μπάσει, Εντιντί (46′ Ονιγιέκα), Αρίμπο (69′ Ετέμπο), Οσαί-Σάμουελ, Λούκμαν (46′ Τσικουέζε), Ιβόμπι, Σιμόν (76′ Ντενίς), Μοφί (58′ Ονουάτσο).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Πορτογαλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ