Ίσως το καλύτερο ματς της διοργάνωσης έως τώρα! Το παιχνίδι Σερβία-Καμερούν για την 2η αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ τα είχε όλα!

Ίσως το καλύτερο ματς της διοργάνωσης έως τώρα! Το παιχνίδι Σερβία-Καμερούν για την 2η αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ τα είχε όλα!

Τίποτα δεν προμήνυε το τελικό 3-3! Το Καμερούν ναι μεν προηγήθηκε αλλά η Σερβία στη συνέχεια είχε διάθεση να… ισοπεδώσει τον αντίπαλό της!

Με δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Σέρβοι ανέτρεψαν το δεδομένα και πήγαν με την καλύτερη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Το Καμερούν μάλιστα έδειχνε εικόνα αποσύνθεσης δεχόμενο και τρίτο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου! Η συνέχεια ωστόσο ήταν εξωπραγματική! Ο Αμπουμπακάρ πέρασε στο παιχνίδι και άλλαξε το ρου του αγώνα!

Πέτυχε το 2-3 και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σέρβιρε στον Τσούπο Μότινγκ το 3-3! Η Σερβία πίεσε αλλά ουδέποτε έγινε αρκετά απειλητική για να φτάσει στη νίκη!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Καμερούν: Επασί, Τολό, Ενκουλού, Καστεγέτο, Φάι, Κούντε, Χόνγκλα, Ανγκισά, Μπεούμο, Τσούπο Μοτίνγκ, Τοκό Εκαμπί

Σερβία: Μιλίνκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Κόστις, Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Ζίβκοβιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς



















Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Καμερούν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Σερβίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ