Η Αγγλία δεν το... έχει με τους προημιτελικούς! Τα "Λιοντάρια" έμειναν εκτός συνέχειας Μουντιάλ συνεχίζοντας μια μεγάλη αρνητική παράδοση.

Η Αγγλία δεν το… έχει με τους προημιτελικούς! Τα “Λιοντάρια” έμειναν εκτός συνέχειας Μουντιάλ συνεχίζοντας μια μεγάλη αρνητική παράδοση.

Το “it’s coming home” παύει να ισχύει από το βράδυ του Σαββάτου (11/12). Μπορεί να πήγε στο Κατάρ με προσδοκίες αλλά το εμπόδιο της Γαλλίας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για την ομάδα του Σάουθγκέιτ.

Μόνο το τρόπαιο θα μπορούσε να απαλύνει τις πληγές από τον περσινό χαμένο τελικό του EURO όμως η ιστορία γράφτηκε και πάλι αρνητική! Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Άγγλοι χάνουν προημιτελικό σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Με τον τωρινό έφτασε συνολικά τους 7 στην ιστορία των Μουντιάλ! Τους περισσότερους χαμένους δηλαδή από κάθε άλλη χώρα στην σπουδαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση!

Όλα ξεκίνησαν το 1954 με αντίπαλο της Ουρουγουάη, συνεχίστηκε το 1962 με αποκλεισμό από την Βραζιλία και το 1970 με ήττα από την Γερμανία. Ακολούθησαν οι χαμένοι προημιτελικοί με Αργεντινή (1986), Βραζιλία (2002) και Πορτογαλία (2006) για να φτάσουμε στο χθεσινό από την Γαλλία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ