Στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας επικρατεί όπως είναι λογικό βουβαμάρα...

Στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας επικρατεί όπως είναι λογικό βουβαμάρα…

Η αποτυχία να φτάσουν μέχρι το τέλος στο Μουντιάλ του Κατάρ ενδεχομένως να πυροδοτήσει εξελίξεις. Οι πίκρες μαζεύτηκαν πολλές όπως και τα σύννεφα για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο τεχνικός των “Λιονταριών” έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 ωστόσο φαίνεται πως ο κύκλος του στην εθνική ολοκληρώθηκε! Τα ονόματα που παραμονεύουν για τη θέση είναι από το κορυφαίο επίπεδο!

Τόμας Τούχελ και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του Σάουθγκεϊτ σε περίπτωση που τελεσφορήσει η αποχώρησή του.

«Νομίζω όταν τελειώνουν αυτά τα τουρνουά, χρειάζομαι πάντα χρόνο για να πάρω τη σωστή απόφαση. Είναι τόσα πολλά και διάφορα τα συναισθήματα. Η ενέργεια που απαιτείται σε αυτά τα τουρνουά είναι τεράστια.

Θέλω να πάρω την καλύτερη απόφαση, για την ομάδα, την Αγγλία, την FA. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρω θα είναι η σωστή.

Νομίζω πως είναι σωστό να πάρω λίγο χρόνο διότι ξέρω πως στο παρελθόν τα συναισθήματά μου είχαν πολλές αυξομειώσεις αμέσως μετά από ένα μεγάλο τουρνουά» σημείωσε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ