Η Αγγλία είχε φιλοδοξίες και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά η τελική έκβαση τούς άφησε πικραμένους.

Η Αγγλία είχε φιλοδοξίες και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά η τελική έκβαση τούς άφησε πικραμένους.

Μετά τον αποκλεισμό από την Γαλλία στους 8 του Μουντιάλ άπαντες προσπαθούν να συνέλθουν και να εξηγήσουν τα αίτια της αποτυχίας. Στην Αγγλία πίστευαν πολύ στην διάκριση, κάτι που φανερώνεται μέχρι σήμερα στις δηλώσεις που γίνοντας μετά την ήττα από τους πρωταθλητές Κόσμου.

Η αλήθεια είναι πως η νοοτροπία έχει αλλάξει καθώς η Αγγλία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μόνιμα στην ελίτ. Της λείπει ωστόσο μία επιτυχία που θα τους απογειώσει!

Αυτή την άποψη υποστηρίζει και ο Χάρι Μαγκουάιρ: «Ήταν αρκετά ήσυχα. Πολλά παιδιά κάθισαν εκεί σκεπτόμενοι, απογοητευμένοι. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα, το πιο απογοητευτικό είναι ότι πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το τουρνουά. Και αυτό δεν είναι αλαζονικό. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που σκέφτηκαν το ίδιο», τόνισε και πρόσθεσε, «Η νοοτροπία έχει αλλάξει μέσα στην ομάδα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ταλαντούχα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για αυτούς και για εμάς. Είναι απογοητευτικό, όλοι είναι πληγωμένοι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ