Η Τσίβας κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου! Η ομάδα του Μεξικού υποδέχθηκε την Μαζατλάν, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της χώρας. Εντυπιωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στη διοργάνωση από επικράτησε με 3-0 των φιλοξενούμενων. Η Τσίβας «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε ένα καταπληκτικό […]

Η Τσίβας κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου! Η ομάδα του Μεξικού υποδέχθηκε την Μαζατλάν, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της χώρας. Εντυπιωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στη διοργάνωση από επικράτησε με 3-0 των φιλοξενούμενων.

Η Τσίβας «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ οι υποκλείνονται όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Ένα γκολ που θα ζήλευαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Άλαν Τόρες με ένα πανέξυπνο σουτ-λόμπα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0! Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο γκολ κάνει το γύρο του κόσμου!

📹#NoTeLoPierdas
¡¡¡G⚽⚽⚽LAZOOO!!! Alan Torres aumentó la ventaja del Rebaño.

Chivas 2-0 Mazatlán#LigaBBVAMX#GritaMéxicoC22 pic.twitter.com/H8Iop5ZR0g

— Liga BBVA MX (@LigaBBVAMX) January 10, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ