Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να «σαρώνει» το μεταγραφικό παζάρι για να βρει τον γκαρντ που θα ολοκληρώσει το ρόστερ του. Με τον Γιόγκι Φερέλ να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του. Όσον αφορά τον Φερέλ, στα 28 του χρόνια, έχει περάσει από Νετς, Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς και Κλίπερς, μετρώντας 259 συμμετοχές στην Regular Season του NBA, με […]

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να «σαρώνει» το μεταγραφικό παζάρι για να βρει τον γκαρντ που θα ολοκληρώσει το ρόστερ του. Με τον Γιόγκι Φερέλ να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του.

Όσον αφορά τον Φερέλ, στα 28 του χρόνια, έχει περάσει από Νετς, Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς και Κλίπερς, μετρώντας 259 συμμετοχές στην Regular Season του NBA, με 7.7 πόντους και 2.3 ασίστ, και 9 στα PlayOffs, με 0.4 πόντους και 0.3 ασίστ.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στην Ευρώπη. Ενώ πέρσι είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Χωρίς όμως να προχωρήσει τελικά η περίπτωσή του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα δίνουν όλα για την απόκτηση του. Όμως η περίπτωση του από την αρχή είναι δύσκολη. Οι οικονομικές του απαιτήσεις ξεπερνούν -προς το παρόν τουλάχιστον- τις δυνατότητες του «Εξάστερου». Ενώ αμφότεροι θα εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα για να βρει συμβόλαιο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Μένει λοιπόν να φανεί πως θα εξελιχτούν τα πράγματα και εάν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να τον αποκτήσει ή θα στραφεί σε κάποια άλλη περίπτωση αθλητή.

https://www.youtube.com/watch?v=NHU7tw1x9sU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ