Ποιος είδε τον Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε εχθές βράδυ στο Ρόμα-Αταλάντα. Οι άνθρωποι των Ρωμέων τον κρατούσαν για να μην επιτεθεί στους διαιτητές.
Ποιος είδε τον Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε εχθές βράδυ στο Ρόμα-Αταλάντα. Οι άνθρωποι των Ρωμέων τον κρατούσαν για να μην επιτεθεί στους διαιτητές.
Η μαινόμενη συμπεριφορά του Special One προς τους διαιτητές της τελευταίας αναμέτρησης της Ρόμα, συνεχίστηκε με νέο κύκλο δηλώσεων! Ο Πορτογάλος βγήκε από τα ρούχα του με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του και όπως τονίζει σε ειρωνικό στυλ θα μάθει στους παίκτες του να πέφτουν πιο εύκολα…
«Προσπάθησα να μιλήσω με τον Κίφι μετά το παιχνίδι. Αν ένας διαιτητής μου πει ότι δεν είναι πέναλτι εφόσον ένας παίκτης δεν πέσει, τότε θα πρέπει να αρχίσω να λέω στους παίκτες μου να πέφτουν. Του ζήτησα να μου πει γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.
Είπε ότι ήταν θέμα ερμηνείας. Αλλά για μένα δεν είναι ερμηνεία, είναι πέναλτι και αυτό είναι. Ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει τη φάση και μετά ο διαιτητής να γυρίσει πίσω το παιχνίδι και να δώσει πέναλτι.
Θέλω να γίνω ο καλύτερος προπονητής που μπορώ, αν χρειαστεί όμως να αρχίσουμε να κάνουμε τους κλόουν και να προσποιούμαστε ότι είμαστε στην πισίνα, τότε θα αλλάξω την προπόνηση που κάνουμε».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της Κηφισιάς για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο Καραϊσκάκης στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Με προσωπικό σόου του Λορέν Μορόν που πέτυχε δύο γκολ (το τρίτο σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος) ο Άρης κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό και πανηγύρισε δεύτερο εντός έδρας τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.