Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έκριναν πως η ομάδα χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή και προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, πριν το σημαντικό ματς με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα. Η χειρότερη πορεία του στην Ευρωλίγκα και τώρα δίνει δικαιώματα […]

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης έκριναν πως η ομάδα χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή και προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, πριν το σημαντικό ματς με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα.

Η χειρότερη πορεία του στην Ευρωλίγκα και τώρα δίνει δικαιώματα για να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Βόβορας έβγαλε έντονα σημάδια ότι έχει χάσει τον έλεγχο και η αγωνιστική κρίση συνεχίζεται, αλλά και στην Ελλάδα. Η ήττα από το Λαύριο σε πιο παλιές αποχές θα πέρναγε στα ψιλά, αλλά τώρα συνδυάζεται και με το κακό πρόσωπο από την αρχή της χρονιάς. 

Από τα μεσάνυχτα και μετά υπήρχε έντονη φημολογία περί πιθανής αποχώρησής του Βόβορα, ωστόσο στις 02.00 τα ξημερώματα  υπήρχαν πλέον οριστικές εξελίξεις και απόλυση!

Όσον αφορά τον διάδοχο, φαίνεται πως κοντά είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι στον Παναθηναϊκό φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόφαση για αντικατάσταση του Γιώργου Βόβορα και μάλιστα αναφέρει ότι οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Στέφανος Δέδας είναι τα πρώτα ονόματα που για να τον αντικαταστήσουν. Τελικά προκρίνεται η λύση του πρώτου.

Έλληνας ο επόμενος προπονητής, που να γνωρίζει τι συμβαίνει. Ο Μανωλόπουλος, ξέρει την ομάδα και είχε συνεργαστεί πολύ καλά με Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό. Όπου δούλεψε τα πήγε εξαιρετικά. Και πέρσι στη Λήμνο πήγε καλά, και αν δεν είχε  διακοπεί το πρωτάθλημα πήγαινε για 4ος. Οργανωμένος, ικανός, και θεωρείται η πιο ιδανική λύση

 Ο Στέφανος Δέδας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάποελ Χολόν, το οποίο και προφανώς θα πρέπει να… σπάσει, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Κάτι αρκετά δύσκολο.

Η λύση για ξένο προπονητή παίζει μεν, αλλά  σε δεύτερο πλάνο δε. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει «βροχή» από προτάσεις, καθώς πολλοί προπονητές, Έλληνες και ξένοι, είναι στο προσκήνιο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ