Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν και εγγράφως τη διοργανώτρια αρχή για το πώς έχει η κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον κορονοϊό, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι «αιώνιοι» ήταν να συναντηθούν την Κυριακή (07/05, 20.00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων COVID-19 στις τάξεις των «πρασίνων».

Ορίστηκε εκ νέου, για τη Δευτέρα (08/05, 21.00), με την κατάσταση ωστόσο να μην παρουσιάζει σημαντική βελτίωση για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, μετά τα μοριακά τεστ που έγιναν την Κυριακή (07/05), διαπιστώθηκε πως δεκαεφτά ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να νοσούν.

Αρκετοί παίκτες είναι ασυμπτωματικοί, παρ’ όλα αυτά διαγνώστηκαν θετικοί. Άλλοι δύο, από όσους νοσούσαν, βγήκαν από την πλευρά τους αρνητικοί.

Υπάρχουν, φυσικά, και μέλη του τεχνικού επιτελείου που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

To «τριφύλλι» ενημέρωσε και εγγράφως τη διοργανώτρια αρχή για το πώς έχει η κατάσταση, αφού ο αριθμός των παικτών που βρέθηκαν θετικοί παραμένει υψηλός.

Το ιικό φορτίο είναι ανεβασμένο στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν αφορά μόνο στην υγεία των «πρασίνων», αλλά ενέχει κινδύνους και για την εξάπλωση και διασπορά του κορονοϊού στους αντιπάλους.

Η Super League ενημερώθηκε αναλυτικά για τα αποτελέσματα των PCR, ώστε να είναι ενήμερη για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του ματς στο φαληρικό γήπεδο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ