Παναθηναϊκός: Με εννιά αλλαγές η 11άδα - Βασικός ο Λοντίγκιν

Παναθηναϊκός: Με εννιά αλλαγές η 11άδα – Βασικός ο Λοντίγκιν –

Φρεσκάρει την ομάδα ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί στο βασικό σχήμα. Μονάχα τους Τζούρισιτς και Κώτσιρα σε σχέση με όσους ξεκίνησαν στο ντέρμπι. Της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Στον πάγκο θα κάτσει για πρώτη φορά φέτος ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Με τον Γιούρι Λοντίγκιν να παίρνει φανέλα βασικού. Η άμυνα αλλάζει από την άλλη κατά τα 3/4. Με τους Μλαντένοβιτς, Πάλμερ Μπράουν και Γεντβάι να παίρνουν τις θέσεις των Χουάνκαρ, Σένκεφελντ. Αλλά και του τραυματία Μάγκνουσον.

Στην μεσαία γραμμή από την άλλη οι Αράο και Τσέριν . Θα αντικαταστήσουν στο αρχικό σχήμα τους Ρούμπεν και Βιλένα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη, στο αριστερό άκρο την θέση του Μπερνάρ θα πάρει ο Βέρμπιτς και στο δεξί τη θέση του Μαντσίνι ο Παλάσιος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Μλαντένοβιτς, Πάλμερ Μπράουν, Γεντβάι και Κώτσιρας. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Αράο, Τσέριν και Τζούρισιτς ενώ στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Βέρμπιτς, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ