Με δύο προβλήματα αναμένεται να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν κόντρα στον ΠΑΟΚ! –

Με δύο προβλήματα αναμένεται να κατέβει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκεκριμένα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Πάλμερ – Μπράουν ούτε τον Σπόραρ καθώς αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού. Από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο πρώτος υπέστη μια κάκωση στην ποδοκνημική και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή, ενώ ο δεύτερος έχει μια διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Χάιφα.

Έτσι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τριφύλλι πηγαίνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ με διαθέσιμους για το κέντρο της άμυνας τους Γεντβάι, Σένκεφελντ, αλλά και τον Αράο που μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ με επιτυχία αν χρειαστεί.

Επιπρόσθετα, συνέχισε το ατομικό ο Αϊτόρ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τη σημερινή προπόνηση:

«Η επόμενη ημέρα της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονούνται σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αϊτόρ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ και Πάλμερ – Μπράουν, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σπόραρ υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και ο Πάλμερ – Μπράουν κάκωση στην ποδοκνημική. Απών φυσικά ο Μάγκνουσον.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ