Σε ηλικία 33 ετών, το άλλοτε παιδί θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου Νούρι Σαχίν κρέμασε τα παπούτσια του και θα συνεχίσει ως προπονητής της Ατάλιασπορ. Παρότι ποτέ δεν δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες, θα έχει να λέει ότι φόρεσε την φανέλα της Ντόρτμουντ, της Φέγενορντ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Λίβερπουλ και της Βέρντερ Βρέμης. Από το καλοκαίρι […]

Σε ηλικία 33 ετών, το άλλοτε παιδί θαύμα του τουρκικού ποδοσφαίρου Νούρι Σαχίν κρέμασε τα παπούτσια του και θα συνεχίσει ως προπονητής της Ατάλιασπορ.

Παρότι ποτέ δεν δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες, θα έχει να λέει ότι φόρεσε την φανέλα της Ντόρτμουντ, της Φέγενορντ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Λίβερπουλ και της Βέρντερ Βρέμης.

Από το καλοκαίρι του 2020, ο Νούρι Σαχίν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και την Ατάλιασπορ. Όμως φαίνεται ότι τα πόδια του δεν τον κρατούσαν άλλο.

Άντεξε ως παίκτης προπονητής της ομάδας από την Αττάλεια μόλις για 10 ημέρες. Αφού σήμερα επέλεξε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Και να αφοσιωθεί στην προπονητική του καριέρα, κλείνοντας οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του.

Στις 6 Αυγούστου 2005, στην ηλικία των 16 ετών και 334 ημερών, ο Σαχίν έκανε ρεκόρ. Αποτελώντας τον νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί ποτέ στη Μπουντεσλίγκα. Αργότερα τον νεότερο σκόρερ στις 25 Νοεμβρίου, σκοράροντας για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στη Νυρεμβέργη.

Ο Σαχίν είναι ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί και σκοράρει με τα χρώματα της Τουρκίας. Σκοράροντας μάλιστα στο ντεμπούτο του απέναντι στη Γερμανία, τη χώρα γέννησής του.

Kατέκτησε το πρωτάθλημα της Μπούντεσλιγκα με τη Ντόρτμουντ στη διάρκεια της σεζόν 2010-11. Μετά από μια δυνατή σεζόν, στην οποία σκόραρε επτά γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ, ο Σαχίν αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της Μπούντεσλιγκα για τη σεζόν 2010-11

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ