Ο Τζόρτζιο Κιελίνι συμβουλεύει τον Πάουλο Ντιμπάλα να μιμηθεί τον Λιονέλ Μέσι.

O Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε στο Sky Sport Italia και αναφέρθηκε τόσο στο τραυματισμό και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση όσο και στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το συμβόλαιο του συμπαίκτη του στην Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Τορίνο. Ο αρχηγός της «Γιούβε» τον συμβούλεψε να βρει κίνητρα για να παίζει και να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λιονέλ Μέσι.

«Αισθάνομαι καλύτερα, είμαι έξω για ένα μήνα, αλλά δουλεύω στο γήπεδο και η τελευταία εβδομάδα ήταν καλή. Ελπίζω να επιστρέψω στις ομαδικές προπονήσεις τις επόμενες μέρες. Στην πραγματικότητα, ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω ακόμα νωρίτερα.», ανέφερε αρχικά ο Κιελίνι.

«Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επικεντρωθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μέσι κι εγώ κατακτήσαμε κούπες το περασμένο καλοκαίρι με Ιταλία και Αργεντινή παρά το γεγονός ότι έληγαν τα συμβόλαιά μας το καλοκαίρι. Αυτές οι καταστάσεις είναι συνηθισμένες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το καλύτερο είναι να επικεντρώνεσαι στο παιχνίδι. Αυτό παροτρύνω και στον Ντιμπάλα να κάνει, να βρει κίνητρα να παίξει καλό ποδόσφαιρο ακόμα κι αν αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους», δήλωσε αναφορικά με τον Ντιμπάλα ο κεντρικός αμυντικός των «μπιανκονέρι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ