Δεν παίρνεις και κάθε ήμερα δανεικό από την Μπαρτσελόνα…. H επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον 22χρονο Σενεγαλέζο αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα και ο ΠΑΟΚ κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Μουσά Ουαγκέ για τη σεζόν 2020/21. Ο ελληνικός σύλλογος θα αναλάβει το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Μουσά Βαγκέ έκανε το ντεμπούτο του στην […]

Δεν παίρνεις και κάθε ήμερα δανεικό από την Μπαρτσελόνα….

H επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον 22χρονο Σενεγαλέζο αναφέρει:

Ο Μουσά Βαγκέ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 13 Απριλίου του 2019, σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Ουέσκα.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος έπαιξε έξι παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, τέσσερα στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League. Στην Ευρώπη έκανε το ντεμπούτο του σε έναν αγώνα κόντρα στη Ντόρτμουντ, ενώ έπαιξε και κόντρα στην Ίντερ. Ο Βαγκέ ήταν μέλος της Μπάρτσα που κέρδισε το πρωτάθλημα 2018/19, ενώ πέρασε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν ως δανεικός στη Νις».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ