Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει την υπόθεση ενός εξτρέμ, αλλά οι μεταγραφές πολλες φορές φέρνουν και πωλήσεις. Όπως και στην περίπτωση του Σισέ. Ήρθε καυτή πρόταση από Γαλλία μεριά και αναμένονται εξελίξεις.  Μια καραμπόλα σε εξέλιξη όπως πρώτοι εδώ σας είχαμε ενημερώσει και ας έλεγαν κάποιοι τα δικά τους. Γαλλικες «σειρήνες» για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Πιο […]

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει την υπόθεση ενός εξτρέμ, αλλά οι μεταγραφές πολλες φορές φέρνουν και πωλήσεις. Όπως και στην περίπτωση του Σισέ. Ήρθε καυτή πρόταση από Γαλλία μεριά και αναμένονται εξελίξεις.  Μια καραμπόλα σε εξέλιξη όπως πρώτοι εδώ σας είχαμε ενημερώσει και ας έλεγαν κάποιοι τα δικά τους.

Γαλλικες «σειρήνες» για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρον από την Λοριάν που έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Σισέ και οι διαπραγματεύσεις “τρέχουν”, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Το “δουλεύει” εδώ και καιρό εκεί ο Πιέρ Ισά ώστε ο Σισέ να φύγει μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δύο είναι η προτάσεις. Τώρα Βόρεια Γαλλία θα πάει ή στην νότια θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Μια περίπτωση σαν του Ένγκελς στην Ρεμς.

Στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων ο Π.Σισέ - Ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού ο Σ.Παπασταθόπουλος | Pronews

Πάντως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους Γάλλους, καθώς οι Πειραιώτες  αξιώνουν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Και μόνο αν λάβουν αυτό το ποσό θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Όπότε για δανεισμό αλλά με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι τουλάχιστον στα 10 εκ, τότε θα έχουμε συμφωνία. Σε χαμηλότερα νούμερα ή σε απλά δανεισμό δεν υπάρχει φως για τους Γάλλους.

Θυμίζουμε, ο Σενεγαλέζος ανανέωσε πριν από μερικές μέρες το συμβόλαιο του έως το 2024 και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να γίνει μεταγραφή ο παίχτης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ