Ήταν σίγουρα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του J2US. Όλοι είχαν να λένε για την θετική ενεργεία που έβγαζαν οι δυο τους, εντός και εκτός πλατό. Αφού τελικά έγιναν αυτοκόλλητοι. Για να το πούμε καλύτερα…αδέρφια. Μιλάμε για τον Γιώργο Βελισσάρη και την Super Kiki. Ο τραγουδιστής δέθηκε τόσο πολύ με την παρτενέρ του στο σόου […]

Ήταν σίγουρα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του J2US. Όλοι είχαν να λένε για την θετική ενεργεία που έβγαζαν οι δυο τους, εντός και εκτός πλατό. Αφού τελικά έγιναν αυτοκόλλητοι. Για να το πούμε καλύτερα…αδέρφια.

Μιλάμε για τον Γιώργο Βελισσάρη και την Super Kiki. Ο τραγουδιστής δέθηκε τόσο πολύ με την παρτενέρ του στο σόου που την αποκάλεσε πέμπτη αδελφή του.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στο Open Weekend:

«H Super Kiki έγινε μέλος της οικογένειάς μου. Έχω 4 αδελφές και έγινε η 5η»

Η οικογένεια του

«Δεν ήμουν καλός μαθητής και με έβαζαν να τραγουδάω. Ήμουν από πολύ φτωχιά οικογένεια, περπατούσα 1,5 ώρα για να πάω στο σχολείο. Όταν γυρνούσα έπρεπε να κάνω δουλειές. Δεν διάβαζα. Στην αρχή της καριέρας μου τραγουδούσα σε άδειες καρέκλες, στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος, όταν έφευγε ο κόσμος. Έμαθα όμως πολλά και από αυτό»

Όπως είπε γνώρισε και παντρεύτηκε τη γυναίκα του πολύ μικρή. Μόλις 15,5 ετών όταν είχε έρθει για διακοπές στο χωριό του και την «έκλεψε» για να την παντρευτεί.

«Στο γάμο είχαμε πάρα πολύ κόσμο, 11 άτομα και 2 εμείς 13. Μαζέψανε τα λεφτά για να πάμε μήνα του μέλιτος στην Ιταλία»

Ο Γιώργος Βελισσάρης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη γνωριμία με την γυναίκα του, το J2US ενώ αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας του τραγουδούσε σε άδειες καρέκλες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ