Ντέρμπι στο νησί. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την Premier League. Με τους Λονδρέζους να θέλουν νίκη και μόνο νίκη, μετά την επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουέστ Χαμ και της Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον.  Σαφής υπεροχή της Τσέλσι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να […]

Ντέρμπι στο νησί. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την Premier League. Με τους Λονδρέζους να θέλουν νίκη και μόνο νίκη, μετά την επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουέστ Χαμ και της Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον. 

Σαφής υπεροχή της Τσέλσι σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να σώζει την ομάδα του σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις. Όπου σημειώθηκαν κλασικές ευκαιρίες για τους Λονδρέζους.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ όμως είχε άλλα σχέδια. Σόκαρε τους γηπεδούχους , μετά από λάθος του Ζορζίνιο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Σάντσο και έγραψε το 0-1.

Η χαρά όμως δεν κράτησε. Ο αίκτης που ήταν μοιραίος για την Τσέλσι έσωσε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το τέλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-1.

Γκέλα για την Τσέλσι. Βαθμός ψυχολογίας για την Γιουνάιτεντ και η Premier League παίρνει φωτιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ