Μάντεστερ Γουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι συνέχισαν με νίκες στην Premier League. Από την άλλη πλευρά η Τότεναμ γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και έπεσε από την κορυφή. Σαν να μην έλειψε ποτέ ο Κριστιάνο Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει δύο γκολ στο ντεμπούτο Νο2 στο Old Trafford η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με […]

Μάντεστερ Γουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι συνέχισαν με νίκες στην Premier League. Από την άλλη πλευρά η Τότεναμ γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και έπεσε από την κορυφή.

Σαν να μην έλειψε ποτέ ο Κριστιάνο

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει δύο γκολ στο ντεμπούτο Νο2 στο Old Trafford η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-1 την Νιούκαστλ και πέρασε στην κορυφή της Premier League.
Το σενάριο ήταν γραμμένο και επιβεβαιώθηκε από την πραγματικότητα. Ο Πορτογάλος μύθος πήρε φανέλα βασικού από τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και στην επιστροφή του στην Γιουνάιτεντ πέτυχε τα δύο γκολ που χάρισαν ουσιαστικά τη νίκη και το Νο1 του πρωταθλήματος.

Δυσκολεύτηκε όμως κέρδισε

Με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Λέστερ (0-1) κάνοντας το 3×3 χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προσγείωση για τα “σπιρούνια”

 Η Τότεναμ δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα. Kαι μετά τις τρεις πρώτες νίκες την 4η αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με 3-0. Οι γηπεδούχοι από το 75ο λεπτό και μετά πέτυχαν και τα τρία τέρματα με την Τότεναμ να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

 

Χαμόγελα στο Έμιρέιτς

Στο ντεμπούτο του Χρήστου Τζόλη στην Premier League, η Νόριτς αντιστάθηκε στην Άρσεναλ που όμως κατάφερε να φτάσει με πολύ άγχος στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0.

 

Αήττητη παραμένει η Γουέστ Χαμ.

Τα σφυριά δεν έφτασαν σε τόσο υψηλό επίπεδο απόδοσης όσο σε άλλα παιχνίδια. Oμως τουλάχιστον δεν έμειναν με άδεια τα χέρια. Η Σαουθάμπτον ήταν καλύτερη, είχε τις πιο καθαρές ευκαιρίες, όμως το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος.

 

H Γουλβς έκανε σεφτέ στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας.

Η Γουότφορντ έδειχνε μπλοκαρισμένη σε όλο το ματς και μάλιστα έβαλε το… χεράκι της για να έρθει το 0-1 με αυτογκόλ του Σιεράλτα (74’). Ο Κορεάτης Χουάνγκ Χι-Τσάν έδωσε την χαριστική βολή (83’, 0-2) και οι λύκοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στην σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ