Μετά την Ευρώπη επιστροφή στην δράση εντός Ιταλίας με τον πολύ συναρπαστικό αγώνα της Serie A μεταξύ Σασσουόλο – Ίντερ. Η Σασσουόλο μπήκε δυνατά  ήταν και βρήκε νωρίς το γκολ στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη η Ιντερ το γύρισε αλλιώς και έκανε μεγάλη ανατροπή δείχνοντας χαρακτήρα. Πολύ νωρίς ο Μπογκά κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή […]

Μετά την Ευρώπη επιστροφή στην δράση εντός Ιταλίας με τον πολύ συναρπαστικό αγώνα της Serie A μεταξύ Σασσουόλο – Ίντερ.

Η Σασσουόλο μπήκε δυνατά  ήταν και βρήκε νωρίς το γκολ στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη η Ιντερ το γύρισε αλλιώς και έκανε μεγάλη ανατροπή δείχνοντας χαρακτήρα.

Πολύ νωρίς ο Μπογκά κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του στα όρια της μικρής περιοχής από τον Σκρίνιαρ. Ο Μπεράρντι πήρε την μπάλα και με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Σιμόνε Ιντζάγκι ανακάτεψε την τράπουλα με 4 μαζεμένες αλλαγές. Μάλιστα ό ένας από τις αλλαγές πέτυχε την ισοφάριση. Στο 58ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Πέρισιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές στο 57ο λεπτό και ένας από τους “νεοφερμένους” στον αγωνιστικό χώρο, ο Έντιν Τζέκο, χτύπησε στο 58ο λεπτό, για να γράψει το 1-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πέρισιτς από τα αριστερά.

Στο 78ο λεπτό ο Τζέκο κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα της Σασσουόλο. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε την ολική ανατροπή για τους νερατζούρι.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ