Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους. Για το πρωτάθλημα της Serie A. Με γκολ του Μανουέλ Λοκατέλι στο 86’ η Γιουβέντους πήρε τα κλειδιά της πόλης από την Τορίνο (0-1). Πετυχαίνοντας 3η σερί νίκη. Η άψογη συνεργασία των Κιέζα – Λοκατέλι ήταν αρκετή για να χαρίσει έστω και δύσκολα (στο 86′) τη […]

Ασπρόμαυρο βάφτηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους. Για το πρωτάθλημα της Serie A.

Με γκολ του Μανουέλ Λοκατέλι στο 86’ η Γιουβέντους πήρε τα κλειδιά της πόλης από την Τορίνο (0-1). Πετυχαίνοντας 3η σερί νίκη.

Η άψογη συνεργασία των Κιέζα – Λοκατέλι ήταν αρκετή για να χαρίσει έστω και δύσκολα (στο 86′) τη νίκη στη Γιουβέντους. Στο Derby Di Torino (0-1). Και να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία των Μπιανκονέρι.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Τορίνο. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ματς. Ειχαν φάσεις. Και κοντεψαν να σκοράρουν. Όμως η Γιουβέντους είχε και την τύχη με τ μέρος της .

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους μπηκε καλύτερα και είχε ευκαιρίες με την κεφαλιά του Αλεξ Σάντρο (53’) και το σουτ του Κουαδράδο (56’), ενώ και πάλι σουτ του Λοκατέλι πέρασε έξω στο 71’. Αν και το ματς είχε ρυθμό φάνηκε ότι δεν θα έχει νικητή, όμως στο 86’ ο Κιέζα έδωσε στον Λοκατέλι και εκείνος με ωραίο, ζυγισμένο πλασέ νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 90’ το σουτ του Κολουσέβσκι πήγε στο δοκάρι.

Τορίνο (Ιβάν Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ζίμα, Μπρέμερ, Ροντρίγκες, Σίνγκο, Πόμπεγκα, Μαντράγκορα, Άινα (65′ Ανσάλντι), Λούκιτς (65′ Λινέτι), Μπρέκαλο (84′ Ρινκόν), Σανάμπρια (77′ Μπασέλι)

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κιέζα (89′ Κάιο Ζόρζε), Μπερναρντέσκι (80′ Κουλουσέφσκι), Κεν (46′ Κουαδράδο)

Το 0-1 της Γιουβέντους

Τα highlights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ