Πολύ συναρπαστικό ο αγώνας από το Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A μεταξύ Αταλάντα – Μίλαν 2-3. Γκολ, θέαμα, και τρομερό ενδιαφέρον, είναι σίγουρα ο αγώνας που ξεχώρισε από την 7η αγωνιστική. Τέτοιο ξεκίνημα μέχρι και την 7η αγωνιστική έχει να δει από την σεζόν 2003-2004. Μετά και την σημερινή της εμφάνιση και το μεγάλο διπλό στο […]

Πολύ συναρπαστικό ο αγώνας από το Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A μεταξύ ΑταλάνταΜίλαν 2-3. Γκολ, θέαμα, και τρομερό ενδιαφέρον, είναι σίγουρα ο αγώνας που ξεχώρισε από την 7η αγωνιστική.

Τέτοιο ξεκίνημα μέχρι και την 7η αγωνιστική έχει να δει από την σεζόν 2003-2004. Μετά και την σημερινή της εμφάνιση και το μεγάλο διπλό στο Μπέργκαμο δείχνει ότι είναι από τους βασικούς διεκδικητές για το σκουντέτο.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ακόμα και ο πιο τρελαμένος οπαδός της Μίλαν. Γκολ από την σέντρα κυριολεκτικά.

Ο Τονάλι κάνει κλέψιμο και πετυχαίνει το 0-2 στο 42ο λεπτό,. και ο Ράφαελ Λεάο στο 78ο λεπτό με ωραίο τελειώμα να κάνει το 3-0 και να καθαρίζει τον αγώνα….’όπως αποδείχτηκε τελικά.

Η Αταλάντα μίλησε αργά, αλλά πρόλαβε να αγχώσει τους Ροσονέροι, Ο Σαπάτα στο 86′ και ο Πάσαλιτς στα χασομέρια 94′ έγραψε το τελικό 2-3.

Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ