Λόγω ενός νόμου 4ετίας απειλούν με απεργίες οι μάνατζερ των Ιταλών παιχτών και οι ίδιοι οι παίχτες της Serie A. Η απεργία δεν φαντάζει απίθανο σενάριο στην Ιταλία καθώς έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι μάνατζερ των Ιταλών παιχτών. Πιο συγκριμένα το πρόβλημα είναι ένας νόμος που εφαρμόστηκε 4 χρόνια πριν. Ο οποίος αναφέρει πως αν κάποια […]

Λόγω ενός νόμου 4ετίας απειλούν με απεργίες οι μάνατζερ των Ιταλών παιχτών και οι ίδιοι οι παίχτες της Serie A.

Η απεργία δεν φαντάζει απίθανο σενάριο στην Ιταλία καθώς έντονα δυσαρεστημένοι είναι οι μάνατζερ των Ιταλών παιχτών.

Πιο συγκριμένα το πρόβλημα είναι ένας νόμος που εφαρμόστηκε 4 χρόνια πριν. Ο οποίος αναφέρει πως αν κάποια ομάδα αποκτήσει έναν ξένο ποδοσφαιριστή θα πληρώνει λιγότερη εφορία αν παραμείνει στην ομάδα για 2 χρόνια.

Αυτός ο νόμος είναι κάτι που άρεσε στις ομάδες αλλά όχι γενικότερα στους Ιταλούς. Εφόσον οι σύλλογοι προτιμούν να αγοράσουν ξένους παίχτες και όχι Ιταλούς.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα η κυβέρνηση είχε σκεφτεί να καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο. Ύστερα από έντονη διαμαρτυρία αλλά και από την κακή οικονομική κατάσταση των συλλόγων μετά την πανδημία τον άφησε όπως έχει.

Αυτός είναι ένας λόγος που οι μάνατζερ των Ιταλών παιχτών πιέζουν την κυβέρνηση για κατάργηση του νόμου και απειλούν με απεργίες. Αν βέβαια, προχωρήσουν σε απεργίες μιλάμε για προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ