Ίσως ο πιο έμπειρος παράγοντας στο ιταλικό ποδόσφαιρο πλέον, και έχουν δει πολλά τα μάτια του, και έχουν ακούσει περισσότερα τα αυτιά του.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος σε εκδήλωση της Gazzetta dello Sport και μίλησε για διάφορα περιστατικά του παρόντος και του παρελθόντος.

Ίσως ο πιο έμπειρος παράγοντας στο ιταλικό ποδόσφαιρο πλέον, και έχουν δει πολλά τα μάτια του, και έχουν ακούσει περισσότερα τα αυτιά του.

Ο πρώην CEO της Μίλαν είπε διάφορα.

“Ήθελα να χτυπήσω τον Ροναλντίνιο. Θα του άξιζε. Γιατί; Επειδή με το ταλέντο του θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 60 του χρόνια. Αυτός, όμως, ήθελε μουσική, γυναίκες, μπύρες, είχε αλλού το μυαλό του”.

«Η μεταγραφή του Ρομπέρτο Μπάτζιο το 1990. Είχαμε κλείσει βασικά, είχαμε υπογράψει, αλλά κάναμε πίσω. Επρεπε να κάνουμε πίσω»

«Είχαν συμπληρωθεί δύο εβδομάδες από την άφιξη του Κακά. Τότε, λοιπόν, μου τηλεφώνησε ο Ρουί Κόστα και μου είπε: “Λυπάμαι αλλά πρέπει να φύγω. Ο Κακά, όπως βλέπω στις προπονήσεις, είναι πολύ καλύτερος από μένα”»

«Τον Ικάρντι τον ήθελε βασικά ο Μπερλουσκόνι αλλά ποτέ δεν υπήρξαν πραγματικές συζητήσεις. Αντιθέτως, μίλησα με τον Ντιμπάλα αλλά μου είπε ότι ήθελε να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα από τη Μόντσα. Το καταλαβαίνω»

«Τον στενοχωρήσαμε τον Αλέγκρι στο πρόσφατο Μόντσα – Γιουβέντους αλλά τον αγαπάω. Κοιτάξτε το παλμαρέ του, δείτε πόσο έχει νικήσει, μην λέμε ό,τι θέλουμε τώρα… Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν ως εξής: Στο ποδόσφαιρο όλα είναι κύκλος. Ενας κύκλος ανοίγει, ένας κύκλος κλείνει. Συνέβη στη Ρεάλ Μαδρίτης, συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα συμβαίνει στη Γιουβέντους. Λογικό δεν είναι μετά από τόσους τίτλους;».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ