Ακόμα ένας όμορφος αγώνας για την Μίλαν στην έδρα της Ρόμα, που απλά δεν μπορούσε.. Αν και για ένα σημαντικό διάστημα έπαιζε με 10 παίχτες  η αντίπαλος της, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.  Μετά το πρώτο ημίχρονο που δεν είχαμε σκορ, η Μίλαν πέτυχε σχετικά γρήγορα δύο γκολ και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Κάπου εκεί […]

Ακόμα ένας όμορφος αγώνας για την Μίλαν στην έδρα της Ρόμα, που απλά δεν μπορούσε.. Αν και για ένα σημαντικό διάστημα έπαιζε με 10 παίχτες  η αντίπαλος της, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.  Μετά το πρώτο ημίχρονο που δεν είχαμε σκορ, η Μίλαν πέτυχε σχετικά γρήγορα δύο γκολ και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Κάπου εκεί ο αγώνας είχε γίνει πολύ πολύ δύσκολος ακόμα και με παίχτη παραπάνω για την ομάδα του Μουρίνιο.

Μαζί με την Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας η Μίλαν, και η Ρόμα έπεσε στην 4η θέση και στο -12 από την κορυφή.Συνεχίζει

Νάπολι – Μίλαν 1 – 2

0 – 1 στο 26′ – Ο Zlatan Ibrahimovic σκοράρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με χαμηλό σουτ που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

0 – 2 στο 57′ – Ένα αδέξιο φάουλ από τον Roger Ibanez και πέναλτι για την Μίλαν. Ο Franck Kessie ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το έργο της ομάδας του πιο εύκολο.

1 – 2 στο 93′ – Ο Stephan El Shaarawy ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία.

Στο 66′ ο  Theo Hernandez είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για το φάουλ που έκανε και στην συνέχεια κόκκινη.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ