Τρελός αγώνας για την Μίλαν στην έδρα της Μπολόνια. Σχεδόν σε όλο τον αγώνα με 10 και από το 58΄με 9 παίχτες η αντίπαλος της, αλλά κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα. Πέρασε μπροστά στο σκορ με 0-2 και ομως κατάφερε να ισοφαριστεί. Τελικά στα τελευταία 15 λεπτά έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι […]

Τρελός αγώνας για την Μίλαν στην έδρα της Μπολόνια. Σχεδόν σε όλο τον αγώνα με 10 και από το 58΄με 9 παίχτες η αντίπαλος της, αλλά κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα. Πέρασε μπροστά στο σκορ με 0-2 και ομως κατάφερε να ισοφαριστεί. Τελικά στα τελευταία 15 λεπτά έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι την Μπολονια και βρήκε την λύτρωση στο 85ο λεπτό. Στο τέλος ήρθε και το τέταρτο και κλείδωσε την νίκη.

Πέρασε πρώτη στην βαθμολογία με αγώνα περισσότερο.

Μπολόνια – Μίλαν 2 – 4

0 – 1 Η μπάλα έφθασε στον Leao στον κενό χώρο μετά από μια έξοχη αντεπίθεση. Αυτός με όμορφο κοντρόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την Μίλαν στο 20΄.

Ο Adama Soumaoro αποβάλλεται έπειτα από πολύ σκληρό τάκλιν σε αντίπαλο του.

0 – 2 Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Davide Calabria ακριβώς έξω από την περιοχή. Δεν το σκέφτηκε και πολύ πολύ και με μια βολίδα στο κέντρο της εστίας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

1 – 2 Ο Zlatan Ibrahimovic πέτυχε αυτογκόλ στο 49΄καθώς προσπάθησε να διώξει την μπάλα με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

2 – 2 Ο Musa Barrow παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 52′. Ισοφάριση σε ένα τρίλεπτο και με 9 παίχτες.

Στο 58′ χαζή αντίδραση από τον Roberto Soriano. Ο διαιτητής, πολύ σωστά, του δείχνει κόκκινη κάρτα.

2 – 3 Ο Ismael Bennacer δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με όμορφη προσπάθεια έξω από την περιοχή, έπιασε ένα όμορφο σουτ στην αριστερή πλευρά της αντίπαλης εστίας.  Έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

2 – 4 Ο Zlatan Ibrahimovic πήρε την μπάλα και έπιασε το τέλειο σουτ από την γωνία της περιοχής. Πολύ όμορφο γκολ, δείγμα της μεγάλης ποιότητας του Ίμπρα.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ