Τελική ευθεία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Συνεχίζονται οι αναμετρήσεις από τον ευρωπαϊκό όμιλο με την συνάντηση Σκοπια – Ισλανδία. Την πρόκριση της στο Μουντιάλ του Κατάρ μέσω play off θα διεκδικήσουν τα Σκόπια, τα οποία κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση στον 10ο όμιλο, όπου έκανε… περίπατο η Γερμανία. Η ομάδα του Μπλακόγια Μιλέβσκι ήθελε […]

Τελική ευθεία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Συνεχίζονται οι αναμετρήσεις από τον ευρωπαϊκό όμιλο με την συνάντηση Σκοπια – Ισλανδία.

Την πρόκριση της στο Μουντιάλ του Κατάρ μέσω play off θα διεκδικήσουν τα Σκόπια, τα οποία κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση στον 10ο όμιλο, όπου έκανε… περίπατο η Γερμανία.
Η ομάδα του Μπλακόγια Μιλέβσκι ήθελε μόνο τη νίκη στο εντός με την αδιάφορη Ισλανδία για να πάρει τη 2η θέση ανεξαρτήτως τι θα έκανε στο Λιχτενστάιν η Ρουμανία και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επικράτησε με 3-1 της αντιπάλου της και «σφράγισε» τη 2η θέση.

Προηγήθηκε στο 7′ με τον Αλιόσκι. Οι Ισλανδοί ισοφάρισαν στο 54′ με τον Θορστέινσον, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Ελμάς στο 64′ να κάνει το 2-1 για να τελειώσουν όλα στο 79′, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 λόγω αποβολή του Γιοχάνεσον. Στο 86′ ο Ελμάς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Massa D. (Ιτα)Γήπεδο: Νάσιοναλ Αρένα Τόσε Προέσκι (Σκόπια)
Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ