Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει μάτια για άλλην!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2016 κι έχει βάλει πλέον στην καρδιά του την ομάδα.

Ο 51χρονος τεχνικός, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι «πολίτες» είναι η οικογένειά του, πριν προσθέσει: «Είμαι ερωτευμένος με την ομάδα. Tι να πω για τους ανθρώπους εδώ, τους φιλάθλους, το γήπεδο. Για αυτό είναι τόσα χρόνια εδώ. Δεν το περίμενε όταν ήρθα».

Αναφορικά με τον χαμένο τελικό του UEFA Champions League ανέφερε: «Όλες οι αποφάσεις ήταν δικές μου και δεν μετανιώνω για αυτές. Η αίσθησή μου ήταν να ξεκινήσω αυτούς που ξεκίνησα.

Παρά την ήττα έχω πολύ καλές μνήμες από τον τελικό της Πορτογαλίας και δεν νομίζω πως είναι αποτυχία να τερματίσεις δεύτερος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη».

Μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού του, συμπληρώνοντας: «Δεν θα αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχει δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες σεζόν και δεν υπάρχει λόγος.

Σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις των Στέρλινγκ και Ζιντσένκο από τη Μάντσεστερ Σίτι, εξήγησε: «Ο Ραχίμ είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής που μας βοήθησε με τα τρεξίματά και την εκρηκτικότητά του. Τι να πω, τον είδα να μεγαλώνει στο σύλλογο και να έχει φιλοδοξίες, να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ.

Ο Όλεξ ήρθε από την Ουκρανία πολύ μικρός. Ήταν δανεικός στην Ολλανδία και ήθελα να τον στείλω εκ νέου δανεικό, αλλά ο ίδιος μου είπε πως θέλει να μείνει. Όταν όλοι κοιμόντουσαν αυτός ήταν στο γυμναστήριο».

Κλείνοντας, σχολίασε για τους παίκτες που ήρθαν: «Θέλω οι Χάαλαντ, Ορτέγκα και Φίλιπς να ενταχθούν γρήγορα στην ομάδα και να μπουν σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουν και ευγνώμων που βρίσκονται μαζί μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ