Παρακολουθείστε από το Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League όλα όσα έγιναν στον ενδιαφέρον αγώνας Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον. O Jordan Ayew δίνει στον Conor Gallagher (Κρίσταλ Πάλας) μια ωραία πάσα μέσα στην περιοχή. Του δίνει την ευκαιρία να τελειώσει την φάση με μια προσπάθεια ακριβείας στην κάτω δεξιά γωνία. Ο James Tomkins (Κρίσταλ Πάλας) αξιοποίησε ένα […]

Παρακολουθείστε από το Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League όλα όσα έγιναν στον ενδιαφέρον αγώνας Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον.

O Jordan Ayew δίνει στον Conor Gallagher (Κρίσταλ Πάλας) μια ωραία πάσα μέσα στην περιοχή. Του δίνει την ευκαιρία να τελειώσει την φάση με μια προσπάθεια ακριβείας στην κάτω δεξιά γωνία.

Ο James Tomkins (Κρίσταλ Πάλας) αξιοποίησε ένα κόρνερ. Η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή στον James Tomkins (Κρίσταλ Πάλας) και αυτός την έβαλε γκολ πίσω από τον τερματοφύλακα.

Ένα ριμπάουντ ξεγέλασε τους παντες εκτός του Salomon Rondon (Έβερτον) και αυτός κάρφωσε τη μπάλα στην κενή εστία από κοντά. 2:1.

Ο Conor Gallagherπερίμενε ένα ριμπάουντ στο όριο της περιοχής και άφησε τον τερματοφύλακα άγαλμα με την εξαιρετική του προσπάθεια, που πήγε στην πάνω δεξιά γωνία, στο δοκάρι και μέσα.

Διαιτητής: Madley A. (Αγγ)Γήπεδο: Σέλχερστ Παρκ (Λονδίνο)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:


  1. Πρωτάθλημα Premier League
  2. Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αγγλίας

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ