Τελική ευθεία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Συνεχίζονται οι αναμετρήσεις από τον ευρωπαϊκό όμιλο με την πολύ συνάντηση Πορτογαλία – Σερβία. Έπαιξε με την φωτιά και κάηκε η Πορτογαλία που θα πιάνε τώρα σε αγώνες playoffs. Μεγάλη νίκη οι Σέρβοι που πήραν το εισιτήριο για το Κατάρ κυριολεκτικά στο τσακ. Η Σερβία σόκαρε την Πορτογαλία στο […]

Τελική ευθεία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Συνεχίζονται οι αναμετρήσεις από τον ευρωπαϊκό όμιλο με την πολύ συνάντηση Πορτογαλία – Σερβία.

Έπαιξε με την φωτιά και κάηκε η Πορτογαλία που θα πιάνε τώρα σε αγώνες playoffs. Μεγάλη νίκη οι Σέρβοι που πήραν το εισιτήριο για το Κατάρ κυριολεκτικά στο τσακ.

Η Σερβία σόκαρε την Πορτογαλία στο 90′ και με τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς πήρε τη νίκη 2-1 μέσα στο “Λουζ” της Λισαβόνας και συνάμα την πρωτιά στον 1ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Με τη νίκη αυτή και μάλιστα με ανατροπή, οι Σέρβοι προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ οι Ίβηρες θα πρέπει να περάσουν από διαδικασία playoffs τον Μάρτιο για να ταξιδέψουν στο Κατάρ.

Οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ