Το τελευταίο της χαρτί έπαιζε η Μπενφίκα στην 16η αγωνιστική για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα Primeira Liga στην έδρα της Πόρτο, με σκοπό να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Ακόμα μια νίκη και μάλιστα εντυπωσιακή, πρόσθεσε η γηπεδούχος που τη φέρνει στην κορυφή και έβαλε τέλος στα όνειρα τίτλου για την φιλοξενούμενη. Άσχημο το ντεμπούτο του νέου […]

Το τελευταίο της χαρτί έπαιζε η Μπενφίκα στην 16η αγωνιστική για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα Primeira Liga στην έδρα της Πόρτο, με σκοπό να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου.

Ακόμα μια νίκη και μάλιστα εντυπωσιακή, πρόσθεσε η γηπεδούχος που τη φέρνει στην κορυφή και έβαλε τέλος στα όνειρα τίτλου για την φιλοξενούμενη. Άσχημο το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Μπενφίκα Νέλσον Βερίσιμο

Κανένα πρόβλημα για τους Δράκους, αφού απέναντι τους είχαν το φάντασμα της Μπενφικά με τους ποδοσφαιριστές της να είναι αλλού και όχι στο γήπεδο. Ειδικά από την αριστερή πλευρά η φιλοξενούμενη ήταν παιδική χαρά και οι παίχτες της Πόρτο έκαναν ότι ήθελαν.

Δύο γκολ με τον Φάμπιο Βιέρα και ένα ο Πεπέ για την Πόρτο. Ο Ρομάν Γιαρέμτσουκ μείωσε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, αλλά η δεύτερη κίτρινη του Αντρέ Αλμέιδα έκρινε τα πάντα.

Στην πρώτη θέση Πόρτο και Σπόρτινγκ και επτά βαθμούς πιο πίσω η Μπενφίκα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ